Yerel Basında Bugün (04.05.2012)

04.05.2012
474
A+
A-

04.05.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sendikalardan kamuda ki şiddete hayır protestosu!”

Sakarya’da eğitimciler son dönemde kamu görevlilerine yönelik yaşanan şiddet olaylarını düzenledikleri eylemle protesto etti.

ADAPOSTASI

Okul sütü zehirlemeye devam ederken, velilerin kafası da karıştı

“Bu kadar olmaz!”

‘Okul sütü, akıl küpü’ sloganıyla ilköğretim okullarında dağıtılan sütten zehirlenmelerin sayısı artıyor. İlk gün 38, ikinci gün28 öğrenci hastanelik oldu.

ANADOLU

“TEDAŞ denetledi SEDAŞ söktü”

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) tarafından SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş)’nin sorumluluk bölgesinde denetim yapan 70 kişilik ekip çalışmalarını tamamladı. Çalışma sonrası ekibin tepsi t ettiği 7 bin armatür direklerden söküldü.

BİZİMSAKARYA

Süt skandalında 2. Gün

“30 çocuk daha rahatsızlandı!”

‘Okul sütü, akıl küpü’ programı dâhilinde ülke çapındaki ilköğretim okullarında ücretsiz olarak dağıtılan sütlerden yüzlerce öğrenci rahatsızlanırken, dün Karapürçek’te 38 öğrenci rahatsızlandı. Okullarda süt dağıtımının 2. Gününde de Sakarya’da toplam 30 öğrenci içtikleri sütlerden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

SAKARYAHALK

Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmeleri için 20 yeni alçak tabanlı otobüs alım ihalesi gerçekleştirdi

“Ulaşımda konfor devri”

YENİGÜN

Ferizli ve köylerini gezip vatandaşlarla sohbette bulundu

“Vali dert dinledi!”

Vali Mustafa Büyük, dün Ferizli İlçesi’ne yaptığı ziyarette okulların yanı sıra, köyleri de gezerek, vatandaşlarla sohbet edip tüm sıkıntılarını öğrenmeye çalıştı. Vali büyük’e yine SEDAŞ şikayet edildi.

YENİHABER

“Bir cezaevi daha”

Adalet Bakanlığı yıllardır Sakarya’ya bir Adalet Sarayı yapamadı ama 5 bin kişilik yeni bir cezaevi yapacak. Yeni cezaevi için Ferizli Damlık Köyü düşünülüyor.

YENİSAKARYA

İmzalar atıldı devir teslim yapıldı

“Başak SANKO’da”

Başak Traktör Fabrikası el değiştirdi. SANKO ile günlerdir süren görüşmelerde mutabakat sağlandı ve devir-teslim işlemleri dün gerçekleştirildi.

04.05.2012 MA

 
474 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.