Yerel Basında Bugün (03.07.2013)

03.07.2013

03.07.2013 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ferizli Cezaevi’nde tutuklu bulunan Enver Toçoğlu’nu ziyaret etti

“Cezaevi’nde sürpriz ziyaret”

ADAPOSTASI

Fındık üreticisi ilçe olmadıkları için destek alamıyor

“4 ilçeye destek yok!”

Tarım Bakanlığı’nın önceki yıllarda uygulamaya koyduğu fındık üreticisi ilçelerin dışında kalan bölgelere desteklenme ödenmiyor. Fındık üreticisi ilçe olmadıkları için destekleme alamayan üreticiler Şemsi Bayraktar’dan yardım istedi.

BİZİMSAKARYA

16 yıllık Meslek Yüksek Okulu hayali gerçeğe dönüşüyor

“Kocaali’de seferberlik”

Kocaali Meslek Yüksek Okulu’nun temeli 6 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00’de atılacak. İlçe sakinlerinin ve hayırseverlerin inşaatın yapımına destek vermesi isteniyor.

SAKARYAHALK

“İlçeler renkleniyor”

Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de meydan düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Meydan düzenleme çalışmalarıyla ilçeler modern bir görüntüye kavuşurken, sosyal hayata da canlılık kazandırıyor.

YENİGÜN

Sapanca Gölü kenarında, deprem sonrasında yeniden yapılmıştı

“Davalık otel!”

Sapanca’da depremde hasara uğradığı için yeniden yapılan ve Richmond adını alan eski Sapanca Vakıf Otel’in yapımına yönelik iddialar üzerine, Murat Albaş tarafından açılan davanın görülmesine dün başlandı.

YENİHABER

Bu yıl 18 bin yeni öğrenci alınacak

“SAÜ büyüyor”

Sakarya Üniversitesi 2013-14 öğretim yılında 18 bin yeni öğrenci almayı hedefliyor. Toplam öğrenci sayısının yeni öğretim yılında 73 bin civarında olması bekleniyor.

YENİSAKARYA

“Koşa koşa savcılığa”

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, CHP’li yöneticilerin AK Partili belediyelere ilgili yolsuzluk iddialarını değerlendirerek, ‘Başkanların dokunulmazlığı yok. Bilgisi, belgesi olan savcılığa koşsun. Yanlış yapanın arkasında durmayız’ dedi.

03.07.2013 MA