Yerel Basında Bugün (03 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (03 Ekim 2011)
03.10.2011
476
A+
A-

 

03 Ekim 2011 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Yerli otomobil üssü için yoğun çaba harcayan Başkan Kösemusul’dan bir adım daha

“10 bin fit yukarıda Sakarya zirvesi”

Başkan Erdoğan’ın heyeti ile beraber Güney Afrika’ya gidecek olan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul,yerli otomobilin Sakarya’da kurulması için 10 fitte Başkan’ı bilgilendirecek.

ADAPOSTASI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de Eski Mısır Araştırmaları Merkezi’nin  alanında yapımı tamamlanan ve 30 Eylül’de hizmete açılan şehirlerarası otobüs terminali şehre yakıştı.

“Terminal şehre yakıştı”

Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de yaptırılan terminal, beğeni kazandı.Toplam 83 bin metrekare alan üzerine son derce modern bir şekilde inşa edilen terminal,vatandaşlar tarafından beğeni ile karşlandı.

ANADOLU

“Gazi eşi tam gün yasası mağduru oldu”

Akyazı’da Kıbrıs Gazi Eşi olan Nevin Kuru kanser tedavisi gördüğü     İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tedavisi alamadı.

BİZİMSAKARYA

Kutsal topraklara yolculuk öncesi hacı adayları çileden çıktı.

“Ağlattılar”

Kötü organizasyon nedeniyle hacı adayları ve binlerce yakını saatlerce mağdur edildi.Bazı hacı adayları ağladı.Bazılarıysa ‘Yazıklar olsun size,gitmiyorum,gitmiyorm’ diye bağırdı.

SAKARYAHALK

“İddialar doğru mu?”

Türkiye Elektirik İletim A.Ş’de(TEİAŞ),özellikle son yıllarda gerçekleştirilen ihalelerde,bir takım yolsuzluklar yapıldığı ileri sürüldü.

YENİHABER

Chp ilçe başkanlarından açıklama:

“Gündemde kongre yok”

Eski il başkanı Şaban Koludra’nın olağanüstü kongre için girişim başlatmasın Chp’yi hareketlendirdi.İlçe başkanları ortak çalışma yaparak, “gündemde kongre yok” dedi.

YENİGÜN

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul,yerli otomobil için görüşecek.

“Haydi hayırlısı!”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’nın yerli otomotiv üssünü neden hak ettiğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a anlatabilmek için,Güney Afrika Cumhuriyeti gezisine gidiyor.

YENİSAKARYA

“Mağdurlar dava açıyor”

Erenler Belediyesi’nce Ululyol bölgesinde İmar Kanunu’nun 18’nce maddesine göre yapılan düzenlemeden mağdur olanlar yargıya gidiyor.Mağdurlar belediyenin son 1 yıl içerisinde sattığı arsaları ve bedellerinin kamuoyuna açıklanması gerektiğini belirtti.
476 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.