Yerel Basında Bugün (02.12.2011)

Yerel Basında Bugün (02.12.2011)
02.12.2011
731
A+
A-

2 Aralık 2011 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Hakkındaki iddialara belgelerle cevap veren Gürpınar’ın verdiği belge de soru işareti çıktı!

“Kendi belgesiyle yakalandı!”

Toyota Evleri yönetimi tarafından istenilen bilirkişi raporunu 5 saatte hazırlayan ve ‘Her isteyene bilirkişi raporu veririm’ diyen Gürpınar’ın kendisini savunmak adına basına dağıttığı ‘Bilirkişi Yetki Belgesi’nde kanun hiçte öyle demiyor.

ADAPOSTASI

31 Aralık tarihine kadar ödemek isteyenlere taksit fırsatı verilecek.

“41 Bin aboneye icra”

Türk Telekom geçmiş aylara veya yıllara ait telefon borcu bulunan aboneleri icra yoluyla takibe aldı. Bu arada, borcu olan abonelere kredi kartıyla ödeme dahil, taksit fırsatı tanındı.

ANADOLU

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Adapazarı Şeker Fabrikası’nın zaten düşük olan üretim kotasının 2011-2012 pazarlama yılı için 1.300 ton daha düşürerek 31.100 tona gerilemesi üzerine daha önce hazırladığı kanun teklifini hızlandırarak Meclis Başkanlığına sundu.

“CHP’den Şeker Fabrikası için kanun teklifi”

BİZİMSAKARYA

“Alişan: Bu cenazeyi vekiller kaldıracak”

Adapazarı Şeker Fabrikasının Kotasının düşürülmnesini eleştiren APEK Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ayhan Alişan, iktidar milletvekillerini suçladı. Alişan, ‘Bu cenazeyi vekiller kaldıracak’ dedi.

SAKARYAHALK

“Eczaneye yönlendirmek doğru bir davranış değil”

Gazetemizde dün manşetten yer verdiğimiz Yenikent Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan KETEM Sigara Bırakma Polikliği’ nde yaşanan ilginç uygulama haberiyle ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü Yetkilisi ‘Söz konusu haber bizim için de bir uyarı oldu. Gazetenize teşekkür ederiz’ dedi.

YENİGÜN

Valilik, ağır hasar kapsamına geçen binalar ile ilgili düğmeye bastı.

“5 koldan tebligat”

Valiliğin isteği üzerine, ağır hasarlı binalara elektrik, su, doğalgaz ve telefonun kesileceğine dair tebligatlar gönderilmeye başlandı.

YENİHABER

Elektrik faturalarına yansıtılan kayıp/kaçak bedeline tepki var:

“Bu haksızlık bitsin”

SEDAŞ’ın haksız ve hukuksuz bir şekilde elektrik abonelerinden tahsil ettiği kayı/kaçak bedeli tepki çekmeye devam ediyor. Abonelere ‘Yasaya aykırı kayıp/kaçak bedelleri geri ödensin’ diyor.

YENİSAKARYA

“Sessizlik”

Kota artışı beklerken mevcut kotası düşürülen Adapazarı Şeker Fabrikası’nda şok sürüyor. Yönetim, ‘Çıkmayan candan umut kesilmez’ diyerek AK Partili vekilleri son anda bir girişimde bulunacağı umudunu taşıyor.

02/12/2011 – Büşra Ergün

 


731 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.