Yerel Basında Bugün (01 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (01 Ekim 2011)
03.10.2011
460
A+
A-

 

01 Ekim 2011 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Atatürk, Sabiha Hanım, Dr. Nuri Bayar ve Ahmet Akkoç okulları mercek altında

“Torpil soruşturması”

Adapazarı’nın önde gelen 4 ilköğretim okulu hakkında ‘Torpille öğrenci kaydı’ yapılıp yağılmadığı iddiasıyla Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü’ nce soruşturma açıldı.

ADAPOSTASI

“Yeni terminal hizmette”

Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’ de Eski Mısır Araştırmaları Merkezi’ nin alanında  yapımı tamamlanan şehirler arası otobüs terminali hizmete açıldı.

ANADOLU

“Sakarya’ da can pazarı”

Hendek ilçe sınırlarında arıza yaptığı için 5 saat otoyol kenarında bekleyen otobüse bir otomobil arkadan çarptı. Kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

BİZİMSAKARYA

“Cinayet gibi”

Hendek TEM’ de arızalanan otobüsün tamirini otoyol kenarında bekleyen yolculara otomobil çarptı. Kazada 3 kişi feci şekilde can verirken, 4 kişi de yaralandı.

SAKARYAHALK

“Nihayet hizmette”

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan şehirlerarası otobüs terminali hizmet vermeye başladı. İlk yolcular, terminali çok beğendiklerini söylerken Büyükşehir Belediyesi tarafından da terminale 3 ayrı güzergahtan seferler düzenlenmeye başladı.

YENİGÜN

Otobüs arızalanınca aşağıya inen yolculara otomobil çarptı.

“Hendek’te kaza; 3 ölü”

Hendek’te TEM Otoyolu Yarıca mevkiinde arızalanan otobüsün tamirini yapan personel ile bekleyen yolculara otomobil çarpması sonucu 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

YENİHABER

Şehir merkezindeki ibadethanelerde yaşanan hırsızlıklar bu kadarına da pes dedirtti.

“Hırsızlar camilere dadandı”

Camilerde son günlerde yaşanan musluk hırsızlıkları, imamları ve cemaati isyan ettirdi. Bazı camilere çare olarak kamera taktırılırken, bazılarında ise ucuz plastik musluklar kullanılmaya başlandı.

YENİSAKARYA

“Hendek’te feci kaza”

Hendek TEM Otoyolu’ nda arıza yapan otobüsün tamirini yapan araç personeline ve dışarıda bekleyen yolculara otomobil çarpması sonucu 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
460 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.