Sisli

Yeni Şafak (25.01.2013): Türk Dünyası Birlikte Yayınevi Kuracak

25.01.2013

Türkiye, Azerbaycan ve Kazakistan birlikte “uluslararası yayınevi” kuracak.

İlk olma özelliği taşıyan projeyle, Türk dünyası bilim adamlarının ortak çalışma alanları oluşturmaları ve bilimsel anlamda birliktelik sağlanması hedefleniyor. Azerbaycan ve Kazakistan Eğitim bakanlıkları, SAKARYA ÜNİVERSİTESİ (SAÜ) ve Bilecik Üniversitesince yürütülen ‘uluslararası yayınevi’ oluşturulması ile ilgili çalışmalar kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Tosun, Türk Dünyası Matematikçiler Birliği Başkan yardımcılan ile Azerbaycan Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mısır Mardanov’u makamında ziyaret etti.

Yeni Şafak – 25.01.2013