Yeni Nesil Moleküler Teknikler

10.04.2012

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olan ‘Yeni Nesil Moleküler Teknikler” konulu bir panel düzenleyecek.

SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda 13 Nisan’da gerçekleştirilecek panelde  “Omic Araştırmalar, Smantic Analiz ve Sistem Biyolojisi” “Elektroforetik ve Spektrometrik Protein Analizlerinin Tıpta Kullanım Alanları” ve “Kanser Araştırmalarında Yeni Nesil Sekanslama” konuları ele alınacak.

Oturum Başkanlığını SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Nuri Dilek’in yapacağı panele, Ankara Üniversitesi Biyoteknoloji Enstitüsü, Genom Bilim Sorumlusu Doç. Dr. Hilal Özdağ, Ankara Üniversitesi Biyoteknoloji Enstitüsü, Proteom Bilim Sorumlusu Doç. Dr. Duygu Özel Demiralp ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Doktoru Yeşim Doğan Alakoç konuşmacı olarak katılacak.

06/03/2012 – YC