Yeni Laboratuvar Hizmete Açıldı

20.01.2016

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Laboratuvarı açıldı.

Laboratuvarın açılışına SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sakin Zeytin ile bölüm öğretim üyeleri katıldı. Malzeme seçimi alanında en geniş data base olan Cambridge Engineering Selector (CES) yazılımı yüklenen 20 adet masaüstü bilgisayarın bulunduğu laboratuvar, malzeme seçimi alanında çalışmalar yapan kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Açılış sonrası, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı kapsamında 7. Yarıyıl öğrencilerinin hazırladıkları tasarım çalışmaları da sunuldu. Poster olarak hazırlanan çalışmalar tüm öğrenci ve öğretim üyelerinin görüş ve tartışmasına açık olarak sergilendi ve değerlendirildi.

20/01/2016 – MA