Mevzi Sağanak

Yeni Asya (23.05.2012) : Dini Eğitimde Talepler Dikkate Alınmalı

23.05.2012

Sakarya Üniversitesi ve Siyaset Ekonomi Toplum Araştırmaları Vakfı işbirliğiyle hazırlanan çalıştayın sonuç bildirisinde, “Yeni eğitim sisteminde toplumsal talepler dikkate alınmalıdır, ilkokul öğrencilerine din eğitimi imkânı sağlanması hususu tartışılmalıdır” denildi. 4+4+4: “Eğitim Sisteminin Yeniden Yapılandırılması” çalıştayı sonuç bildirisinde ise  ailelerin ve öğretmenlerin yeni eğitim düzenlemesi hakkında ciddî endişeleri bulunduğu ve yeni sistem hakkında yeterli bilgilendirmenin yapılması gerektiği belirtdi.

Yeni Asya Gazetesi – 23 Mayıs 2012