Yedirenk Uluslararası Öğrenci Topluluğunun Düzenlediği Futbol Turnuvası Başladı

Yedirenk Uluslararası Öğrenci Topluluğunun Düzenlediği Futbol Turnuvası Başladı
18.03.2022
1.453
A+
A-

Uluslararası öğrencilerin bir araya gelerek oluşturduğu Yedirenk Uluslararası Öğrenci Topluluğu’nun düzenlediği “World Cup” isimli futbol turnuvası başladı.

Sanata ve spora verdiği destekle öğrencilerine dolu dolu bir kampüs yaşamı sunan Sakarya Üniversitesi, yeni bir spor müsabakası heyecanına ev sahipliği yapıyor.

Sporun birleştirici gücünden yaralanarak ‘’Biz Bir Milletiz’’ sloganıyla farklı ülkelerden öğrencilerimiz müsabakada yer alacaklar. Takımlar, futbolun ırklar ötesinde olduğunu belirterek bu etkinliğin toplumlar arasındaki dayanışmayı artırmasını ve öğrencilere motivasyon olmasını ümit ettiklerini ifade ettiler. Katılım sağlayan toplamda 16 ekibin maçları kurayla belirlendi.

Birlik, Beraberlik, Sportmenlik!

Ön eleme maçlarında Yemen ile Fc. Keremali, Fas’la Mısır, Şahinler’le Al Kudüs, Samawa S. Fc. ile de Kazananlar 05 takımı eşleşti. Farklı takımlarda olsalar dahi, “Samawa S. Fc.” ve “Kazananlar 05” maçında kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Kazananlar 05 takımı maçı aldı. Galibiyetlerinin ardından kendi takımlarının yanı sıra Samawa S. Fc. taraftarları da hem kendi takımlarını hem de karşı Kazananlar 05 takımının galibiyetini alkışlayarak sportmenlik dersi verdi.

Gün boyu yapılan maçlarda öğrencilerimizin spora olan sevgileri taraftarları heyecanlandırdı.


1.453 kez görüntülendi.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.