Yaz Okulu Devam Ediyor

16.06.2017
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı yaz öğretimi tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okuluna, önlisans düzeyinde 3 bin 127, lisans düzeyinde 11 bin 969 olmak üzere toplam 15 bin 96 öğrenci kayıt oldu. Yoğunlaştırılmış bir eğitim olan yaz okulunda öğrenciler, yoğun bir tempo ile derslerine katılım gösteriyor.

Sakarya Üniversitesi’nin dünyadaki değişime açık, kendini sürekli olarak geliştiren öğrenciler yetiştirme hedefinin bulunduğunu belirten SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Öğrencilerimizin yaz okulun, derslerini aksatmadan başarılı bir şekilde tamamlamasını temenni ediyorum. Öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda hareket eden şeffaf yönetim yapısına sahip bir üniversiteyiz” diye konuştu.

Yaz Öğretimi final sınavları 24 Temmuz – 30 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

16/06/2017 – YC