Yaşam Bilimleri ve Tıpta Yapay Zeka Konferansı

01.10.2019

Sakarya Üniversitesi Sağlıkta Bilişim-Teknoloji ve İnovasyon Araştırmaları Topluluğu’nun (BİLTEKİN) “Yaşam bilimleri ve Tıpta Yapay Zeka Konferansı” düzenlenecek.

SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Konferans Salonunda 2 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek konferansta Prof. Dr. Melih Bulut oturum başkanı olarak yer alacak. Konferansta İstinye Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Dr. Levent Korkmaz ‘Tıpta Yapay Zeka’, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ABD öğretim üyesi Dr. Ahmet Rıza Şahin ‘Yapay Zekanın HIV Alanında, Klinik Uygulamaları’ ve İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri ABD öğretim üyesi Dr. Alperen Kılıç ‘Psikiyatride Yeni Dönem: Yapay Zeka ve Klinik Uygulamaları” başlıklı konuşmalarını yapacaklar.

2 Ekim Salı saat 12.00’de başlıyor

Akademik Danışmanlığını Prof.Dr.Mustafa Altındiş’in yapacağı konferans saat 12:00 ila 14:00 arasında gerçekleştirilecek.

01-10-2019 /  Mehmet Özberk – İzge Belma Yılmaz