Gök Gürültülü

Yabancı Uyruklu Öğrencilerle Toplantı

28.03.2014

Yabancı Uyruklu öğrencilerimiz ile görüş alışverişinde bulunmak ve öneri-memnuniyet veya varsa sorunları dinlemek amacıyla, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas tarafından bir toplantı tertip edilecek.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas tarafından, Yabancı Uyruklu öğrencilerimiz ile görüş alışverişinde bulunmak ve öneri-memnuniyet veya varsa sorunları dinlemek amacıyla bir toplantı düzenlenecek.

2 Nisan Çarşamba günü Saat 15.00’da düzenlencek olan toplantı, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

28/03/2014 – YC