Yabancı Dil Hazırlık Sınıfları Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

29.09.2022

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 28 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Salonunda oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde İngilizce hazırlık eğitimi alacak öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şaban Köktürk ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Halil İbrahim Gündüz’ün konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte öğrencilere Yabancı Diller Yüksekokulunun yapısı, işleyişi ve dersler ile ilgili olarak detaylı bilgilendirme yapıldı.