Veri Analizi Workshop Etkinliği

30.04.2019

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonometri Bölümü tarafından “R ve Python ile Veri Analizi” isimli bir workshop düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonometri Bölümü tarafından 29-30 Nisan 2019 tarihlerinde “R ve Python ile Veri Analizi” isimli bir workshop düzenlendi. Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim elemanları ve Sosyal Bilimler Enstitüsü yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinliğe Bilişim Sistemleri Mühendisi Meltem Uzavcı konuşmacı olarak katıldı.

“R ve Twitter’dan Veri Çekmek”, “R ile Metin Madenciliği”, “R ve Python ile Duygu Analizi” ve “R ile Makine Öğrenmesine Giriş” konularının ele alındığı workshop etkinliği, katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.

Etkinliğin, yoğun talep üzerine ileri bir tarihte yeniden düzenlenmesine karar verildi.

30.04.2019 – YC