Sağanak Yağışlı

VEFAT:Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığında görevli Teknisyen Cengiz Kaçal’ın babası vefat etmiştir.

12.02.2018

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Daire Başkanlığında görevli Teknisyen Cengiz Kaçal’ın babası, Tıp Fakültesinde görevli Hemşire Zübeyde Kaçal’ın Kayınpederi Şevket Kaçal vefat etmiştir.

Cenazesi 12 Şubat 2018 Pazartesi (bugün) Şirintepe Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Tepebaşı\ Eskişehir ilinde defnedilecektir.

Merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

İLETİŞİM:

Cengiz KAÇAL  – Zübeyde KAÇAL