Yağışlı

Vefat: Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yılmaz Uyaroğlu’nun annesi Necmiye Uyaroğlu vefat etmiştir.

08.08.2018
Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı,  Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yılmaz Uyaroğlu’ nun annesi Necmiye Uyaroğlu vefat etmiştir.
Cenazesi bugün (08 Ağustos 2018) Serdivan Karşıyaka Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Serdivan Mezarlığında defnedilecektir.
Merhumeye Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

İLETİŞİM:
Doç.Dr. Yılmaz UYAROĞLU