Az Bulutlu

VEFAT:Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon bölümünde görevli Dr. Öğr. Üyesi İpek Eroğlu Kolayiş’in annesi Seyyare Eroğlu vefat etmiştir.

02.04.2018

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon bölümünde görevli Dr. Öğr. Üyesi İpek Eroğlu Kolayiş’in annesi Seyyare Eroğlu vefat etmiştir.

Cenazesi 2 Nisan 2018 Pazartesi (bugün) Adapazarı Şeker Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Uzuntarla Kartepe Kocaelinde defnedilecektir.

Merhumeye Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

İLETİŞİM:

Dr. Öğr. Üyesi İpek Eroğlu Kolayiş