Az Bulutlu

VEFAT: Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde görevli Ali Kutlu’nun babası Emin Kutlu vefat etmiştir.

29.06.2017

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde görevli Ali KUTLU’nun babası Emin KUTLU vefat etmiştir.

Cenazesi 20 Haziran 2017 Salı günü (yarın) Yukarı Kirazca Köyü Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip defnedilecektir.

Merhuma Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

Ali KUTLU: 0530 302 7447

NOT: Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12.15’te rektörlük önünden araç kalkacaktır.