Gök Gürültülü

Vefat: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde görevli Prof.Dr. Nil Toplan’ın babası vefat etmiştir.

05.01.2018

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde görevli Prof. Dr. Nil Toplan’ın babası ve Prof. Dr. Hüseyin Özkan Toplan’ın kayınpederi Yusuf Yıldız vefat etmiştir.

Cenazesi 6 Ocak 2018 Cumartesi (yarın) Orhan Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Serdivan Aile Mezarlığına defnedilecektir.

İletişim:

Prof.Dr. Hüseyin Özkan Toplan – Prof. Dr. Nil Toplan