Uygulamalı Proje Yönetimi Seminerinin İkincisi Gerçekleşti

Uygulamalı Proje Yönetimi Seminerinin İkincisi Gerçekleşti
10.03.2022
1.188
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Uygulamalı Proje Yönetimi” seminerinin ikincisi gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Prof. Dr. Gültekin Yıldız salonunda düzenlenen etkinlikte Doç. Dr. Adem Akbıyık, ikinci seminerde uygulamalı anlatımlarla katılımcılara, projede kritik yol ve aktiviteleri anlattı. Katılımcılardan gelen sorularla; proje yönetiminde süre, bütçe hesaplaması konuları üzerine yoğunlaşıldı.

“Üniversite E-postanız İle Microsoft Project Uygulamasını Ücretsiz Kullanabilirsiniz”

Doç. Dr. Akbıyık, bir projenin Microsoft Project uygulaması üzerinden yönetilebileceğini, güncel verilerin düzenli bir şekilde uygulamaya girilmesi sonucunda uygulamanın yol gösterici olabileceğini ifade etti. Doç. Dr. Akbıyık Microsoft Project uygulamasının, proje yönetimi açısından öneminden bahsettiği sırada katılımcılara “Microsoft Project uygulamasını üniversite uzantılı e-postanız ile ücretsiz indirip, kullanabilirsiniz” dedi.

Sadece iş gücüne odaklanılmaması gerekiyor!

Bir projeyi ortaya koyarken sadece iş gücüne odaklanılmaması gerektiğinin altını çizen Doç. Dr. Akbıyık, “Sadece iş gücünüz yok, o projeyi ortaya koymak adına kullandığınız malzeme ve araç gereçler var. Hatta sahaya gittiğinizde size verilen harcırah, yolluk, yemek, ulaşım ücretleri) bile proje bütçesine dahildir” ifadelerini kullandı. Akbıyık, bir proje yönetilirken tüm bu verilerin güncel şekilde ele alınması gerektiğini de vurguladı.

Seminer, Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü CV Danışmanı Aleynanur Kardaş’ın Doç. Dr. Adem Akbıyık’a teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.


1.188 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.