Uygulamalı Özlük İşleri, Bordrolama, SGK İşlemleri Eğitimi

Uygulamalı Özlük İşleri, Bordrolama, SGK İşlemleri Eğitimi
20.11.2012
1.229
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) bünyesinde ‘Uygulamalı Özlük İşleri, Bordrolama, SGK İşlemleri Eğitimi’ düzenlenecek.

SAÜSEM bünyesinde ‘Uygulamalı Özlük İşleri, Bordrolama, SGK İşlemleri Eğitimi’ düzenlenecek. Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuncay Yılmaz tarafından verilecek olan eğitim toplamda 12 saat sürecek.

İnsan kaynakları veya muhasebe departmanlarında personel işleri ile ilgilenmeyi düşünen öğrencilerin bu konuda gerekli bilgileri almaları, bilgi sahibi olanların ise eksikliklerini tamamlaması amacıyla açılan Uygulamalı Özlük İşleri, Bordrolama, SGK İşlemleri Eğitiminde Personel Özlük Dosyası Hazırlama (Yasal Zorunluluklar),  Personel SGK İşe Giriş Bildirimleri, Verilmesi Gereken Bildirgeler ve Düzenlenmesi, E-Bildirge Uygulama Örnekleri,  Personel Bordrosu Hazırlama, Fazla mesai ve diğer yan haklar ile ilgili bordro uygulamaları, Hayat, Sağlık Sigortası ve BES ödemeli SGK Matrahından indirim bordro uygulamaları, Personel çıkış bordrosu uygulamaları ve ibraname, İşe iade kararlarında bordro yapımı, Asgari geçim indirimi uygulamaları, Taşeron (Alt işveren) personeli ücretlerinde İşverenin sorumluluğu, Brütten Nete – Netten Brüte Ücret Ve Maliyet Hesaplama, Kıdem Tazminatına Hak Kazanma Şartları ve Kıdem Tazminatı Hesaplaması, İhbar Tazminatı ve Hesaplaması, Belirli- Belirsiz- Part-time İş Sözleşmeleri ve Hazırlanması, Kazanç kesinti ve SGK işlemleri, Çalışma süreleri ile ilgili usul ve esaslar ve İŞ-KUR’la yapılacak işlemler konuları ele alınacak.

Uygulamalı Özlük İşleri, Bordrolama, SGK İşlemleri Eğitimine katılmak isteyenler, 26 Kasım – 7 Aralık  2012 tarihileri arasında SAÜSEM ofisine müracaat etmeleri gerekmektedir. 8-9 Aralık 2012 Tarihinde düzenlenecek olan kursun ücreti 60 TL olarak belirlendi.

20/11/2012 – YC


1.229 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.