Gök Gürültülü

Ürdün Zerka Üniversitesi’nden SAÜ’ye Ziyaret

31.10.2014

Ürdün Zerka Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmud el-Vadi, beraberindeki heyetle Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

İki üniversite arasındaki ilişkilerin görüşüldüğü ve bu kapsamda bir işbirliği protokolünün imzalandığı ziyarette, Zerka Üniversitesi’nden Mütevelli Heyeti Üyesi ve Genel Koordinatörü Üsame Mahmud ile Dil Merkezi Müdürü Halid Beni Ömer, Sakarya Üniversitesi’den de İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Bostancı da hazır bulundu.

31/10/2014 – ST