Üniversitemiz Bilkent Üniversitesini Ziyaret Etti

Üniversitemiz Bilkent Üniversitesini Ziyaret Etti
13.12.2022
1.061
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) yönetimi uluslararasılaşma ve sürdürülebilirlik stratejilerine ilişkin yürütülen faaliyetleri değerlendirmek için Bilkent Üniversitesini ziyaret etti.

Üniversitemizin araştırma üniversitesi olma vizyonu doğrultusunda gerçekleştirilen ziyarete; SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Cenk Yavuz, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Sinem Yıldırımalp ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Altınsoy katıldı. İki üniversitenin uluslararası projeleri ve eğitim hareketlilikleri hakkında görüşlerin paylaşıldığı ziyarette, Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kürşat Aydoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Orhan Aytür ve Prof. Dr. Ezhan Karaşan ile görüşüldü.

Üniversitemizin uluslararasılaşma vizyonunda yürüttüğü akademik çalışmalar, bilimsel araştırmalar ve iş birlikleri imkânları başta olmak üzere çeşitli konuların görüşüldüğü ziyarette üniversitemizin elde ettiği akreditasyon başarıları ve araştırma üniversitesi olma sürecinde yürütülen çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kürşat Aydoğan ziyaretlerinden dolayı üniversitemiz yönetimine teşekkürlerini sundu.

 

 


1.061 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.