Üniversitelerarası Voleybol Maçları Başladı

17.12.2014

Sakarya’da düzenlenen Sakarya Üniversitesi ve Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig grup birinciliği maçları Sakarya Atatürk Spor Kompleksi’nde başladı.

İlk gün yapılan karşılaşmalarda Sakarya Üniversitesi Erkek takımı rakibi Selçuk Üniversitesini 3-1 yendi. Sakarya Üniversitesi Bayan takımı Dokuz Eylül Üniversitesine 3-1 yenildi.

İlk gün karşılaşmalarının sonuçları şöyle;

(B ) BAY                    SELÇUK ÜNİV.                    :1         SAKARYA ÜNİV.                 :3

(B) BAY                     KARATAY ÜNİV.                 :0         ÇANKIRI ÜNİV.                   :3

(A) BAYAN                DOKUZ EYLÜL ÜNİV.        :3         SAKARYA ÜNİV.                 :1

(A) BAYAN                KARATAY ÜNİV.                 :0         A. KOCATEPE ÜNİV.          :3