Sisli

Üniversitelerarası Eğitim Komisyonu Toplandı

22.01.2013

Üniversitelerarası Kurul Eğitim Komisyonu toplantısı 21 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Eğitim Komisyonu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas başkanlığında gerçekleştirildi.

21 Ocak 2013 Pazartesi günü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, komisyon üyeleri Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Filiz Kılıç, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu, Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Töremen katıldı.

22/01/2013 – HM