Üniversite-Sanayi İşbirliği Çalıştayına Katıldılar

11.01.2013

Üniversite-Sanayi İşbirliği Başarılı Uygulamalar Çalıştayı 9-10 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi.

“Üniversite-Sanayi İşbirliği Başarılı Uygulamalar Çalıştayı” Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu (ÜSİMP), Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve ODTÜ Teknokent işbirliğinde, 09-10 Ocak 2013 tarihleri arasında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çalıştaya, Sakarya Üniversitesi’nden, Sakarya Teknokent Müdürü Tunahan Kırktepeli, Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Mehmet Bilgehan Erdem ,SAÜSİ (Sakarya Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği topluluğu) Başkanı Hasan Demirtaşlar ve Topluluk Başkan Yardımcısı Aykut Ulgar katıldı.

Ülkemizde üniversite-sanayi işbirliği konusunun ele alındığı çalıştayda, Sakarya Üniversitesi’nin üniversite sanayi işbirliği kapsamında başlatmış olduğu 3+1 projesinin poster sunumu gerçekleştirildi.

11/01/2013 – HM