Uluslararası Ticaret Kongresi Başladı

10.05.2018

Sakarya Üniversitesi Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından organize edilen “InTraders – Uluslararası Ticaret Kongresi” başladı.

Sakarya Üniversitesi Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından 10-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Uluslararası Ticaret Kongresi” Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Türkçe ve İngilizce olarak düzenlenen kongrede uluslararası ticaretle ile ilgili konularda tez,makale, saha incelemesi vb. şekilde çalışmasını tamamlamayı amaçlayan araştırmacılara destek olmak amaçlanmaktadır. Akademisyenlere yönelik düzenlenen kongrenin sonunda seçilen bildiriler dergilerde yayımlanacaktır.

10.05.2018 – YC