Uluslararası Gizemfrit Seramik Yarışması

26.11.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Gizemfrit Seramik Yarışması’nın ödül töreni ve sergi açılışı, Uluslararası Seramik Akademisi Üyesi Alberto Bustos’un da katılımıyla 28 Kasım Çarşamba günü 14’te STMF Sanat Galerisi’nde yapılacak.

Uluslararası Gizemfrit Seramik Yarışması kapsamında düzenlenen İspanya’dan Uluslararası Seramik Akademisi Üyesi Alberto Bustos’un söyleşisi 28 Kasım Çarşamba 10.30’da, Dokuz Eylül Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi A. Temel Köseler’in söyleşisi, 29 Kasım Perşembe 10.30’da gerçekleştirilecek.

26.11.2018 – YC