Uluslararası Genç Su Profesyonelleri Kongresi

Uluslararası Genç Su Profesyonelleri Kongresi
20.05.2016
1.270
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Polonya-Gdansk’ta düzenlenen ‘IWA 8.Uluslararası Genç Su Profesyonelleri Kongresi’ne katıldı.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğrencileri 11-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında IWA (Uluslararası Su Ajansı) tarafından Polonya-Gdansk’ta düzenlenen 8. Uluslararası Genç Su Profesyonelleri Kongresine katıldı. Avrupa’nın farklı üniversiteleri ve araştırma merkezlerinden üst düzey araştırmacıların katıldığı kongrede SAÜ Çevre Mühendisliği öğrencilerinden Talha Uçkun, Nazlıcan Canseven, Hakan Uzun, N.Nusret Nuhoğlu, Z.Rana İkizoğlu ve Seray Aydın aynı bölümden Prof. Dr. Saim Özdemir ve Dr. Ahmet Çelebi yönetimlerinde hazırladıkları “Metal Concentration, Pollution Loads and Effects in Highway Stormwater Runoff for Drinking Water Source”, “Buffering and Management of Traffic Origin Pollutants in the Important Lakes” ve “Toxicological approach and contributions to Water Quality Management” adlarında üç adet projelerinin sunumlarını başarıyla gerçekleştirdi.

Konferansın ‘Su Yönetimi Bölümü’ Oturum Başkanlığını ise Dr. Ahmet Çelebi tarafından gerçekleştirildi. Avrupa’nın en üst düzey toplantısında ülkemiz ve üniversitemiz lisans öğrencileri ile en genç grup olarak yer alarak ve gelecekleri adına başarılı ilişkiler oluşturdu.

20.06.2016 – YC
1.270 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.