Yağışlı

Ulu Önder Atatürk Anılacak

08.11.2016

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78’inci yılında Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenecek törenle anılacak.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 10 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak “Atatürk’ü Anma” programına, konuşmacı olarak Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fikrettin Yavuz katılacak. Yrd. Doç. Dr. Yavuz, etkinlikte “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek.

Etkinlikte SAÜ Devlet Konservatuvarı’nın oluşturduğu, yönetmenliğini Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Prof. Dr. Nilgün Sazak’ın yapacağı Atatürk Oratoryosu da sahne alacak.

08-11-2016 / ST