Gök Gürültülü

Türk Sanat Müziği Konseri

27.12.2012

Türk Sanat Müziği ortak dersini alan öğrenciler bir konser verdi.

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği ortak dersini alan öğrenciler 18 Aralık’ta bir konser verdi.

Türk Halk Müziği ortak dersi konserinin ardından bu konser de oldukça coşkulu geçti.  Öğr. Gör. Hamdi İtil ve konservatuar öğrencilerinin sazlarıyla eşlik ettiği konserde üniversite ortak dersi Türk Sanat Müziği korosunu aynı zamanda dersin hocası olan Öğr. Gör. Tuncay Kardaş yönetti.

Hocalarına, arkadaşlarına ve ailelerine çalıştıkları eserleri başarıyla sunan öğrencilerin heyecanları ve coşkuları görülmeye değerdi.

27/12/2012 – YC