Türk Dili Dersi Duyurusu

09.10.2012

İnternet ortamında uzaktan eğitimle verilen Türk Dili dersi, örgün olarak da verilmektedir.

Öğrencilerin Dikkatine,

Türk Dili dersini internet ortamında uzaktan eğitimle alan öğrenciler, isterlerse bu dersi Kültür ve Kongre Merkezi’nde örgün eğitimle de alabilirler.

Türk Dili dersine fakültelerin bütün bölüm öğrencileri katılabilir. Örgün eğitimle alan bu öğrencilerin dersi uzaktan eğitimle de takip etme, sınavlara internet ortamından girme zorunluluğu vardır.

I. Öğretim: Çarşamba, Saat: 13:00 – 17: 00 , Salon 7

II. Öğretim: Perşembe, Saat: 13:00 – 17:00, Salon 5