Rüzgarlı

Turizm Fakültesi’nden Çiçekli Karşılama

19.09.2016

Sapanca’daki yeni binasına taşınan Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesi, 2016-2017 öğretim yılı güz döneminin ilk gününde öğrencilerini çiçeklerle karşıladı.

Karşılama töreninde hazır bulunan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, öğrencilerle tek tek sohbet ederek yeni bina ve eğitim-öğretim yılı ile ilgili bilgiler verdi. Turizm İşletmeciliği Bölümü’nü bu yıl kazanan öğrencilerin Fakülte binasını gezdikleri ve hocalarıyla tanıştıkları ilk günde, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve Belediye yetkilileri de Turizm Fakültesi akademisyenleri de yalnız bırakmadı.

Öğrencilerin, Sapanca ve Turizm Fakültesi hakkındaki sorularını yanıtlayan yetkililer gelecek için de öğretim ve şehir imkânlarının gelişeceğine dair olumlu geribildirimlerde bulundu. Öğrencilerin ise başta fakülte binası olmak üzere öğretim ortamından memnuniyet duydukları gözlendi.

19.09.2016 – YC