Tuğgeneral Çınar’dan Rektör Elmas’a Veda Ziyareti

13.08.2013

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Çınar, Rektör Elmas’ı ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, veda ziyaretlerini sürdüren 1. Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Çınar’ı makamında konuk etti.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, üniversiteye veda ziyaretlerinde bulunan 1. Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Çınar’a, Küçükyalı İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı’ndaki yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Tuğgeneral Orhan Çınar’a, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas tarafından hediye takdim edildi.

13/08/2013 – CP