TÜBİTAK 1002 Projeleri Bilgilendirme Etkinliği

26.05.2023

Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı (ARDEK) tarafından “TÜBİTAK 1002 Projeleri Bilgilendirme Etkinliği” düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi ARDEK tarafından 1 Haziran 2023 Perşembe günü saat 14.30’da “TÜBİTAK 1002 Projeleri Bilgilendirme Etkinliği” düzenlenecek. SAÜ Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan bilgilendirme etkinliğine, ARDEK Dekan Yardımcısı ve Proje Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Emiroğlu, ARDEK Proje Uzmanları Öğr. Gör. Mucahidiye Karakaya ve Öğr. Gör. Gizem Melissa Erdem konuşmacı olarak katılacak.

TÜBİTAK 1002- Hızlı Destek Modülünün amacı, üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerine destek sağlamaktır. Etkinliğe lisansüstü öğrenciler, öğretim görevlileri ve araştırma görevlileri katılım sağlayacaktır.

Katılım kaydı oluşturmak için TIKLAYINIZ