Toyota’dan Üniversite Sanayi İşbirliği Ziyareti

Toyota’dan Üniversite Sanayi İşbirliği Ziyareti
18.09.2013
645
A+
A-

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’den Sakarya Üniversitesi, Üniversite Sanayi ve Toplum İşbirliği Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’den bir heyet, Sakarya Üniversitesine iş birliği seviyesinin ve kurumsal iletişimin arttırılması amacıyla ziyarette bulundu. Üniversite Sanayi ve Toplum İşbirliği Koordinatörü Prof. Dr. Harun Taşkın tarafından kabul edilen heyet ile geçmişten beri süregelen farklı projeler görüşüldü.

SAÜ Endüstri Mühendisliği ve Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ortaklığı ile 25-27 Eylül 2013 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre merkezinde düzenlenecek olan “13. Üretim Araştırmaları Sempozyumu” hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi ile yapılması planlanan olası işbirlikleri görüşüldü.

Heyet ayrıca 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünde uygulanmaya başlanan Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (UMDE) programı ve Teknoloji Fakültesinde uygulanmaya başlanan 7+1 projelerini değerlendirdi.

Toyota ve SAÜ arasındaki ilişkilerin Toyota Kurumsal İletişim Direktörlüğü ve SAÜ Üniversite Sanayi ve Toplum İşbirliği Koordinatörlüğü çatısı altında kurumsal bir yapıda devam etmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Son olarak Prof. Dr. Harun Taşkın, Sakarya Üniversitesinin üniversite sanayi iş birliğine verdiği önem ve bu konuda başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

18/09/2013 – YC

 
645 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.