Tıp Fakültesi Uzman Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

18.01.2012

Tıp Fakültesi Uzman Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usulve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik uyarınca Üniversitemizin birimlerinde istihdam edilmek üzere 28/12/2011 tarihinde ilan edilen kadrolar için aynı yönetmeliğin10. maddesi uyarınca ön değerlendirme sonuçlarına göre 25/01/2012 Tarihinde Yapılacak Tıp Fakültesi, Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Tıbbi MikrobiyolojiAnabilim Dalı Uzman kadrosu Giriş Sınavına Alınacak Adaylar Aşağıda Belirtilmiştir.

Ön Değerlendirme Sonucunu indirmek için tıklayın:

Tip Fakultesi Uzman Alimi On Degerlendirme Sonucu

18/01/2012 //