Tıp Fakültesi Doktorlarımız Afet Bölgesinde Sağlık Hizmetlerine Destek Verdi

Tıp Fakültesi Doktorlarımız Afet Bölgesinde Sağlık Hizmetlerine Destek Verdi
10.02.2023
1.687
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp fakültesi doktorları 10 ilimizde meydana gelen deprem için afet bölgesine gönüllü olarak giderek sağlık hizmetlerinin verilmesine destek oldu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem sonrası Tıp fakültemiz Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem ve Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Davud Ceylan afet bölgesine gönüllü olarak giderek sağlık hizmetlerinin verilmesine öncülük etti.

Tıp Fakültesi doktorlarımız, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi bünyesinde Konya ve İstanbul’dan gelen uzman hekim, asistan doktor, doktor, ebe, hemşireler ve teknisyenler ile birlikte hizmet vererek yaraların sarılmasında özveriyle çalıştı. Sağlık hizmetlerinin sekteye uğramadan devam etmesi için çaba sarf ederek Selçuk Tıp ekibiyle birlikte hastaların karşılanması, ilk müdahalelerin yapılması, servislerin organize edilmesi, hasta tedavilerinin düzenlenmesi ve hastanenin temizliğine kadar birçok sorunu iyileştirerek hastanenin daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına ve hizmet vermesine yardım etti.


1.687 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.