Tıp Fakültemiz ile Sakarya AFAD İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği

16.01.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi ile Sakarya AFAD İl Müdürlüğü arasında afet öncesi hazırlık ve proje ortaklıkları geliştirmek üzere bir iş birliği protokolü imzalandı.

SAÜ Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Uçar, Sakarya AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş, AFAD personeli Zeliha Akçe ve Özge Aktaş Panda ile afet öncesi ve sonrası iş birliği faaliyetlerinin konuşulduğu bir toplantı düzenlendi. Toplantıda afet öncesi hazırlık, afet sırasında koordinasyon, afet sonrası ortak çalışmalar yapmak ve proje ortaklıkları geliştirmek üzere iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan iş birliği protokolünde gönüllülük bilincinin ve farkındalığın arttırılması ve afet çalışmalarının sürdürülebilirliği amaçlandı.