TEOG Sakarya Birincisinden Rektör Elmas’a Ziyaret

11.07.2014

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarına göre büyük bir başarıya imza atarak Sakarya birincisi olan Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Dilara Anabolu, beraberindeki Vakıf Koleji’nden bir heyetle birlikte, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

SAÜ Vakfı Özel Ortaokulu öğrencisi Anabolu’yu başarısından dolayı kutlayan Rektör Prof. Dr. Elmas, Anabolu’ya bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diledi. Prof. Dr. Elmas, ziyaretin sonunda Dilara Anabolu’ya hediye takdim etti.

11/07/2014 – ST