Temel Sanat Eğitimi Sergisi

14.05.2019

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde “Temel Sanat Eğitimi Sergisi” açıldı.

Öğrencilerin Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü “Temel Sanat Eğitimi” dersinde hazırladığı çalışmaların yer aldığı serginin açılışı, 13 Mayıs Pazartesi günü STMF Sanat Galerisinde yapıldı.

Sergide Seramik ve Cam Tasarımı öğrencilerinden Behrenur Yalçın, Berat Hakan Yılmaz, Elif Şengül, Emine Altun Anık, Eren Tanta, Fatma Cansu Yıldız, Hüseyin Yemez, İrem Gür, Melike Hatipoğlu, Nevin Avdan, Nüans Estekin, Pınar Terzi ve Sıla Ökdemir’in dönem içinde yaptıkları çalışmalar yer alıyor.

Sanatseverlerden yoğun ilgi gören sergi, 16 Mayıs Perşembe gününe kadar ziyarete açık olacak.

14-05-2019 / ST