Gök Gürültülü

Temel Sanat Eğitimi Sergisi

26.05.2015

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğrencilerinin hazırladığı “Temel Sanat Eğitimi Sergisi” açıldı.

GSF Resim Bölümü öğrencilerinin 8 saatlik Temel Sanat Eğitimi dersinde yaptığı çalışmalardan oluşan sergi, GSF Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

30 Mayıs Cumartesi gününe kadar ziyarete açık kalacak sergi hakkında bilgi veren GSF Resim Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülseren İldeş, “Sergide yer alan eserler, öğrencilerin kendilerini keşfedebilecekleri, resim sanatının temelini oluşturan birçok farklı teknik ve malzeme ile yapıldı. Sergide analiz ile çizgi, nokta, leke, ton, üç boyutlu ve guaj boya çalışmalardan oluşan 300’e yakın eser bulunmakta” diye konuştu.

26/05/2015 – ST