Gök Gürültülü

Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı Sonuçları

20.09.2011

Sakarya Üniversitesi Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı Sonuçları açıklandı.

SAÜ Ortak Bilgisayar Dersleri Uygulama Esasları Yönergesi’ne göre sınavdan 60 ve üzeri puan alan öğrenciler bölümlerindeki Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı dersinden muaf sayılacaklar.

Muafiyet hakkı kazanan öğrenciler sınav sonucu ilan edildikten sonra en geç 15 gün içinde dilekçe ile başvurarak not yükseltmek için veya herhangi bir gerekçeyle bu hakkından feragat edebilir ve devam zorunluluğu saklı kalarak ilgili dersi alabilirler.

Sonuçları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

TBTK Muafiyet Sonuclari (Excel Dosyası)

TBTK Muafiyet Sonuclari (PDF Dosyası)

Ayrıntılar için: