Teknokent’te Genel Kurul yapıldı

25.08.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknokent’te 24 Ağustos Çarşamba günü Genel Kurul yapıldı.

Genel Kurula Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, SATSO Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı ve Sakarya Üniversitesi Vakfı Temsilcisi Prof. Dr. Emrah Doğan katıldı.

Yapılan görüşmelerde Sakarya Üniversitesi Teknokent A.Ş.’nin yeni yönetim kurulu belirlendi.

Toplantı sonrası Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Teknokent bünyesinde faaliyette bulunan bazı işletmeleri ziyaret etti ve işletmelerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.