Sisli

Taraf (20.01.2013): İşin Uzmanları Kampüste

20.01.2013

İşin uzmanları kampusta GLOBALCV.com’un başlattığı ” İşin Uzmanları Kampusta ” projesi üniversiteli gençlerin, farklı kariyer hikayeleriyle tanışarak hayatlarına yön vermeleri, başarılı kişiler arasından rol modeller sağlayarak ilham almalarını amaçlıyor. GlobalCV Yönetim Kurulu Üyesi Eran Aralık’ın verdiği bilgilere göre 2012’de Yalova Üniversitesi ile başlayan ve Rize, İstanbul, Gaziantep, Sakarya, Erciyes, Fatih Üniversitelerinde devam eden etkinlikler, mart ayının sonuna kadar 4o’ı aşkın üniversitede gerçekleştirilecek. ” İşin Uzmanları Kampüste ” buluşmalarıyla ilgili detaylı bilgi, kayıt ve etkinlik takvimi için www. globalcv. com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Taraf – 20.01.2013