Tanıtım Günleri Düzenleniyor

Tanıtım Günleri Düzenleniyor
03.04.2012
1.213
A+
A-

Üniversite adaylarına Sakarya Üniversitesi’ni tanıtmak amacıyla SAÜ İletişim Koordinatörlüğü tarafından Üniversite Tanıtım Günleri düzenleniyor.

Sakarya’da yer alan Meslek Liseleri öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan Tanıtım Günleri’nin ikincisi 4 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Tanıtım Günü’nde öğrenciler ilk olarak Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın’ın vereceği semineri izleyecek. Sakarya Üniversitesi Öğrenci Grupları tarafından sunulacak müzik ve dans gösterileri ile stres atacak adaylar daha sonra Fuaye Alanı’nda akademik birimlerimin stantlarını ziyaret edecekler.  Aday öğrenciler görevliler eşliğinde Kampüsü gezecek,  birimlere giderek, derslikler ve laboratuvarları görme imkânı bulacaklar.

Tanıtım Günleri’nin sonuncusu 9 Mayıs’ta ise Anadolu Liseleri, Fen Liseleri ve Genel Liselerin 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenecek.

Tanıtım Günü ile ilgili bilgi veren İletişim Koordinatörü Gülbaşak Yerli, Tanıtım Günleri’ne ilginin çok yoğun olduğunu söyledi. Daha etkili bir tanıtım için yılda bir kez düzenlenen Tanıtım Günü’nü üçe çıkardıklarını kaydeden Yerli “Bu yıl Tanıtım Günleri üç aşamalı olarak planladık. 1 Mart’ta düzenlediğimiz ilk Tanıtım Gününe yoğun kar yağışına rağmen ilgi yüksek olmuştu. Şimdiyse Kampüse bahar geldi. Esentepe Kampüsü tüm güzelliğiyle öğrencileri bekliyor. Tanıtım Günü’ne yoğun bir başvuru var. Güzel bir Tanıtım Günü olacağına inanıyorum” diye konuştu.

03/04/2012 – Haber Merkezi


1.213 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.