Tanışma Toplantısı

Tanışma Toplantısı
28.09.2012
1.183
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü’ne kayıt yaptıran öğrencilerle tanışma toplantısı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü’nde yeni kayıt yaptıran öğrencilerle tanışma toplantısı düzenlendi. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Özkan,  Prof. Dr. Ali Seyyar, öğretim görevlileri ve ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerimizin İş Bulma Sorunu Yok

Sakarya Üniversitesi’nde alanında yetkin, çok değerli bilim adamlarının bulunduğunu belirten Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Özkan, “Üniversitemizde ve fakültemizde alanında yetkin birçok öğretim üyemiz var. Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü çok güzel bir bölüm. Öğrencilerin iş bulması, yetişmesi konusunda Türkiye’de çok iyi konumdayız. Yıllardan beri arkadaşlar gönüllü olarak staja gidiyorlar. Biz bunu zorunlu hale getirdik ve 8’nci dönemde, bahar yılında haftanın 4 günü stajlara gidilecek. Bu sayece kendinizi geliştirme ve iş hayatına atılma imkânı yakalayacaksınız” diye konuştu.

Yabancı Dil Öğrenin

Prof. Dr. Ali Seyyar ise bölüme yeni kayıt yaptıran öğrencilere, “Bilim ihtimaller üzerine kurgulanır. Bilimde iddia ve özgüven lazımdır. Kavramlar dünyamızı zenginleştirmemiz gerekir. Yabancı dil bilmeniz sizi iyi bir pozisyon kazanmanıza olanak sağlar. İleride sizden de bir cumhurbaşkanı veya bakan çıkabilir. İmkânlarınızı iyi değerlendirin. Türkçenizi geliştirin ve mutlaka bir yabancı dil öğrenin” tavsiyesinde bulundu.

28/09/2012 – Müge Öçbaşaran

 
1.183 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.