SUJE, ULAKBİM Tarafından İndekslenmeye Başladı

SUJE, ULAKBİM Tarafından İndekslenmeye Başladı
31.03.2015
1.062
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Dergisi "Sakarya University Journal of Education", ULAKBİM Ulusal Veri Tabanında indekslenmeye başladı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü hakemli bilimsel dergisi "Sakarya University Journal of Education" (SUJE), TÜBİTAK-ULAKBİM Ulusal Veri Tabanında indekslenmeye başladı. Bu gelişme, hem derginin tanınırlığını arttıracak hem de dergide yayımlanan makalelerin doçentliğe başvurmak isteyen akademisyenlere daha fazla katkı sağlayacak. Hali hazırda EBSCO, Türk Eğitim İndeksi, Aniji International Journal Index, ASOS, Araştırmax, Akademik Dizin, DOAJ, Cite Factor tarafından indekslenen SUJE'nin, ULAKBİM tarafından da indekslenmeye başlaması, dört yıllık bir geçmişi olmasına rağmen derginin başarısına işaret ediyor.

Hem online, hem de basılı olarak yayınlanan SUJE dergisinin ULAKBİM tarafından indekslenmesi hakkında görüşlerini bildiren Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İsmail Güleç, derginin taranmaya başlanmasının kendilerini son derece sevindirdiğini, daha önce ULAKBİM tarafından sadece İlahiyat Fakültesi Dergisi taranırken ikinci olarak kendi dergilerinin taranmaya başlanmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Prof. Dr. Güleç, derginin kuruluşundan bu günlere gelmesinde emeği geçen Doç. Dr. Barış Horzum, Yrd. Doç. Dr. Özcan Akgün ve Arş. Gör. Murat Topal başta olmak üzere emeği geçen editör, hakem ve yazarlara teşekkürlerini iletti.

Web adresi:  suje.sakarya.edu.tr

31/03/2015 – YC


1.062 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.