Spor Şube Müdürümüz Eren TÜSF Üyeliğine Yeniden Seçildi

01.02.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Spor Şube Müdürü Recep Eren, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından oy birliğiyle yeniden organizasyon kurulu üyeliğine seçildi.

TÜSF Ulusal ve Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu yönetimi; donanımlı, tecrübeli ve iletişim kabiliyeti yüksek Spor adamlarından oluşan “Organizasyon Kurulu Üyeliğine” uzun yıllar başarı ile bu kurulda görev yapan Sakarya Üniversitesi Spor Şube Müdürü Recep Eren’i yeniden oy birliği ile kurul üyeliğine seçti.

Recep Eren, uzun yıllar Sakarya Üniversitesi Spor Şube Müdürlüğü görevini yaparak voleybol ve hentbol hakemliği, futbol antrenörlüğü, halkoyunları ve tiyatro gibi alanlarda faaliyetler yapmıştır. Eren şu anda TÜSF Futbol Antrenörleri Derneğinde yönetim kurulu üyesi ve voleybol gözlemcisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

ETİKETLER: